Skip to the content

Søk på alder og område

Kunst og Kreativt verksted

abstract-2468874_1280

Priser skoleåret 24/25

Kunst og Kreativt verksted
Skoleår
kr 3500
Semester
kr 1750
Pr månedkr 350 (5 rater pr semester)
Påmelding er gjeldende for ett skoleår, og er bindende for ett semester

For moderasjonsordninger, oppsigelsesfrister, friplasser og øvrige vilkår se her

Her får du gleden av å skape, samt å utvikle følelsen og evnen for bilder og form gjennom ulike teknikker og materialer. Har du lyst til å utvikle ferdighetene dine innen tegne- og malerkunst, lære mer om form og farger, få ny kunnskap, ja da er dette tilbudet noe for deg! Det kreves ingen forkunnskaper, bare litt nysgjerrighet og interesse.
 
Tilbudet vil inneholde en innføring i ulike teknikker og områder innenfor feltet visuell kunst. Dette er et bredt felt, med store variasjoner med ulike uttrykksmåter. Her vil du få mulighet til å arbeide i store formater ved et staffeli, og det å fortelle noe ved hjelp av et visuelt språk vil stå sentralt. Du vil få prøve ut tørre teknikker som fettstift, pastellkritt, kullstift og div blyanter. Foruten dette vil du også få erfaring med bruk av ulike våte malingsteknikker som akryl og akvarell. Enkle grafiske teknikker vil man også få teste ut. Som for eksempel linotrykk, trådtrykk og sjablongtrykk. Visuelle kunstfag vil være et interessant tilbud for deg som synes at det er ok å bli skitten på hendene, samtidig som du får mulighet til å uttrykke deg gjennom både todimensjonale bilder og tredimensjonale figurer.
I løpet av året vil vi delta ved ulike utstillinger, hvor elevene får stille ut egne verk og samtidig lære litt om montering av utstilling.

Alder
Fra 2.klasse

Kulturskolens tilbud er forankret i rammeplanen “Mangfold og fordypning” 

Velg undervisningssted og trykk påmelding:
Påmelding